fbpx

Vigsel & förlovning

När ni har hittat varandra återstår bara ringarna. Tillsammans med er skapar vi helt unika ringar utifrån era önskemål. Klassiskt, modernt eller något alldeles eget? I vår ateljé förverkligar vi era drömmar. Förutom vår egna tillverkning jobbar vi även med ringar från exklusiva varumärken. Oavsett vad ni väljer vill vi att det ska vara en upplevelse att välja ut ringar. Välkommen in för inspiration eller boka ett möte med vår guldsmed redan idag.

STENAR

När det kommer till diamanter och stenar jobbar vi uteslutande med de högsta kvalitéerna och egenskaperna på marknaden. Även om diamanter är det klassiska valet vid vigsel och förlovning finns det inga rätt och fel när det kommer till val av sten. Tillsammmans med er går vi igenom möjligheterna och tar fram den perfekta stenen för just er.

SLIPNING

Här presenteras några av de klassiska slipningarna för inspiration. Kanske har ni redan sätt något ni gillar och har en tydlig idé eller en bild som ni vill få förvekligade. Vi hjälper er genom hela processen.

MATERIAL

För att ringarna ska hålla livet ut är val av material viktigt. Vi jobbar med rött guld, vitt guld, roséguld och platina, som alla är slitstarka material.