fbpx

GAMLA SMYCKEN FÅR NYTT LIV

OMARBETNING

Låt ett gammalt ett smycke bli något nytt. Ett guldhalsband blir till en ring. En ring blir till ett guldhalsband. Från fantasi till verklighet.

EXPERTHJÄLP

VÄRDERING

Försäkring, dödsbo eller nyfiken på värdet av din personliga kollektion? Till vår expertis tillhör vår Gemmolog Maria som utför våra värderingar.

GLIMRANDE KONST

EGEN TILLVERKNING

Alla smycken som tillverkas hos oss är gjorda för hand i vår butiksateljé av någon av våra guldsmeder eller juvelfattare.

UPPFRÄSCHNING

RESTAURERING

Har du ett smycke som är slitet eller trasigt? Vi kan laga och restaurera smycken i de flesta ädelmetaller. Ibland är en polering tillräckligt för att smycket ska kännas som nytt igen.

SKRIVET FÖR EVIGT

GRAVYR

Vi erbjuder flesta typer av gravyrer. Ringar, dopartiklar och presenter är bara några förslag på vad man kan gravera.

KOLL PÅ TIDEN

URMAKARE

Vi utför renovering, trycktest, batteribyten och försäkringsskador på de flesta klockor. Vi utför också service och reparationer av premium varumärken.

KVALITET GER TRYGGHET

GARANTI

Det är viktigt att känna sig trygg även efter köpet. När du har investerat i ett smycke hos oss, ska du självklart veta vem som tillverkat det, när det är gjort, i vilken stad och vad det är tillverkat av. Smycken tillverkade av Ringströms Guld & Ur levereras med flera stämplar. Och med ädelstenar följer alltid ett certifikat. 

HISTORIA OCH TRADITIONER
Ringströms i Örebro grundades 1986 av familjen Ringström. Visionen var en juvelerare för alla tillfällen där själen präglas av kunskap, hantverk och yrkesstolthet. Än idag lever Ringströms i Örebro vidare som ett familjeägt företag, nu i regi av syskonen Richard, Maria och Patrich Ringström. Under åren har vi blivit nominerade till flera prestigefyllda titlar, något vi ser som ett kvitto på att vi har lyckats förvalta både tradition och nytänkande på ett unikt vis.