Ateljé & Service

TILLVERKNING AV UNIKA SMYCKEN


I vår ateljé finns stort kunnande, hantverksskicklighet, erfarenhet och yrkesstolthet. 

Här finns designer, guldsmed och gemolog – en av Sveriges få utbildade experter på ädla stenar. Vi hjälper dig att förverkliga en önskan om ett unikt smycke till dig själv. Eller gåva till en speciell person. Kanske bär du på en egen designidé som du vill förverkliga.

SERVICE PÅ ALLA UR

Alla ur mår bra av lite omsorg då och då. 

Vår Wostep-certifierade urmakare servar förstås alla märkesur som säljs i vår butik – och även andra typer av ur. Om klockan är för stor att ta till butiken, kommer vi till dig och utför servicen.

VÄRDERING

Till vilket värde ska dina smycken försäkras? Hur mycket är det förlorade smycket värt? Vad kan man förvänta sig få betalt för smycket vid en eventuell försäljning? Välkommen till oss när du vill få dina smycken värderade.

FÖRETAGSGÅVOR

En klocka eller ett smycke är ett bevis på uppskattning av en kollega. Och ett fint minne för mottagaren. Kontakta oss så bokar vi in ett personligt möte där vi också berättar om regler för minnes- och jubileumsgåvor.

PRESENTKORT

Om du berättar lite om mottagaren, hjälper vi dig gärna i valet av gåva. Föredrar du att även ge bort nöjet att välja? Då föreslår vi ett presentkort. Naturligtvis i ett vackert paket.